RC Brusnica
Odmor

Odmor

Odmor na planini Vranica je pravi izbor i ljeti i zimi. Mir i tišina, fantastični pejzaži, berba šumskih plodova, čista izvorska voda, šetnja šumskim predjelima i sunce, učiniće da se potpuno opustite i odmorite. Dođite i doživite prirodu!

Smještaj

Romantičan i funkcionalan enterijer hotela “Brusnica” sadrži kamin salu, skijašnicu, restoran kapaciteta 80 mjesta uz odličnu gastro ponudu, terasu za sunčanje, zatim 10 apartmana vrhunske čistoće i udobnosti sa panoramskim pogledom na magičnu ljepotu planina sve do vrhova Prenja. Naši apartmani su prostrani, sa udobnim krevetima i kaučima u prostorima za dnevni boravak, televizorom, čajnom kuhinjom te kupatilom i terasom. U cijelom prostoru hotela dostupan je internet signal.

Hrana

Gastro ponuda obuhvata lokalne specijalitete uključujući domaće pite i meso ispod peke, delicije od divljači kao i ponešto od međunarodne kuhinje. Ljubazno osoblje čini sve da se kod nas osjećate potpuno opušteno.

Sunčalište

Obezbijedite vašu dozu D-vitamina na našem sunčalištu, uz koktel ili kafu. Terasa uz hotel “Brusnica” je odlično sunčalište sa predivnim pogledom na horizont najljepših BiH planina – Jahorine, Bjelašnice, Prenja.

Masaža

Opustite se uz masažu tijela koja će vam pomoći da se riješite nakupljenog stresa usljed svakodnevne utrke s vremenom. Priuštite sebi korisnu stvar za vaše tjelesno i mentalno zdravlje.

Sauna

Sauna izvlači toksine iz našeg tijela i to je najjednostavniji način čišćenja organizma te odličan način na koji možemo izgubiti suvišne kilograme, uz minimalan trud.

Lokacija hotela “Brusnica” sa panoramom skijališta