RC Brusnica
Rekreacija

Rekreacija

REKREACIJA – sezona zima

Skijanje u našem centru je idealno za rekreativce i početnike. Našim mašinama i opremom održavamo i uređujemo 5 kilometara ukupne dužine staza. U neposrednoj blizini hotela „Brusnica“ postavljena su dva ski lifta – sidro, i rade svakim danom od 9:30 do 16:00 sati. Poludnevno skijanje je u vremenu od 13:00-16:00 sati. Djeci do 7 godina na raspolaganju je ograđena bezbijedna staza.

Uređene staze Rekreacijskog centra Brusnica, idealno za početnike i rekreativce.

Svim gostima je na raspolaganju i noćno skijanje na maloj stazi, svaku večer od 18,00 do 21,00 sati, a od 10. januara u danima – četvrtak, petak i subota. U centru je organizirana ski škola za grupe i pojedince sa licenciranim instruktorom, iznajmljivanje ski i boarding opreme, ski servis, snowboarding i takmičenje u skokovima uz nagrade, sankanje, razna vikend takmičenja, a moguća je i vožnja ratrakom ili vožnja motornim sankama.

Sve informacije vezane za skijanje, stanju na putu do našeg centra, visini snijega i slično, potražite na našoj internet stranici, provjerite putem naše facebook stranice ili pozivom na naše kontakt brojeve.

Rekreacija – sezona ljeto

Garantiramo Vam poboljšano tjelesno i mentalno zdravlje kroz aktivan odmor, šetnje, sunčanje, planinarenje, druženja, izlete i još mnogo toga. Rekreacijski centar ima uređen teren za odbojku na pijesku, mali nogomet, badminton, okruženje je ideaalno za planinarenje, organiziramo pješačke izlete na uređena odmorišta na planinskim potocima, ili  okolnim planinskim vrhovima.

Vikend – rekreacija za timove poslovnih subjekata odličan je vid izgradnje timskog duha u poduzeću, opuštanja, ublažavanja učinaka stresa na zdravlje. Nakon rekreativnog vikenda provedenog u okruženju šumske svježine, mira i čistog zraka, dočekaćete spremno novi radni dan.

Naš rekreacijski centar nudi mogućnost za sportske pripreme klubova iz okruženja (karate, odbojka na pijesku, atletika, mali nogomet, i drugih), školu u prirodi, fitness ili yogu u prirodi.

Bilo da ste pojedinac, dolazite u paru ili kao tim, kod nas možete naći društvo i sportsku opremu za odabrane sportove. Sportska oprema se izdaje na recepciji hotela „Brusnica“.