RC Brusnica
Rekreacija

Rekreacija

Rekreacija – sezona ljeto

Garantiramo Vam poboljšano tjelesno i mentalno zdravlje kroz aktivan odmor, šetnje, sunčanje, planinarenje, druženja, izlete i još mnogo toga. Rekreacijski centar ima uređen teren za odbojku na pijesku, mali nogomet, badminton, okruženje je ideaalno za planinarenje, organiziramo pješačke izlete na uređena odmorišta na planinskim potocima, ili okolnim planinskim vrhovima.

Vikend – rekreacija za timove poslovnih subjekata odličan je vid izgradnje timskog duha u poduzeću, opuštanja, ublažavanja učinaka stresa na zdravlje. Nakon rekreativnog vikenda provedenog u okruženju šumske svježine, mira i čistog zraka, dočekaćete spremno novi radni dan.

Naš rekreacijski centar nudi mogućnost za sportske pripreme klubova iz okruženja (karate, odbojka na pijesku, atletika, mali nogomet, i drugih), školu u prirodi, fitness ili yogu u prirodi.

Bilo da ste pojedinac, dolazite u paru ili kao tim, kod nas možete naći društvo i sportsku opremu za odabrane sportove. Sportska oprema se izdaje na recepciji hotela „Brusnica“.