RC Brusnica
Zabava

Zabava

Zabava – druženje

Tradicija druženja u našem centru jeste i natjecanje u spremanju najboljeg lovačkog kotlića uz degustacije i nagrade. Svake godine u veljači, organiziramo ekipno natjecanje u spremanju najboljeg kotlića pod nazivom “Vranička kotlićijada”.

Restoran hotela “Brusnica” je inače mjesto okupljanja, druženja i zabave uz muziku i igru.Pored redovnih manifestacija, organiziramo tematske večeri muzike i zabave, novogodišnje proslave, prezentacije, klupska druženja i još mnoga druga okupljanja. Zabava u večernjim satima ili u slučaju lošeg vremena obuhvata natjecanje u pikadu, bilijaru, stolnom nogometu, društvenim igrama za stolom.

Zabava – adrenalin

Vožnja kvadova, enduro motora, ski-skutera, brdskih bicikala obično počinje ili završava na platou ispred hotela “Brusnica”. Moguće je iznajmiti određene vrste motornog prevoza u samom hotelu za sezone ljeto i zima. Okolna planinska prostranstva su privlačna i za paraglajding sa živopisnim pogledom “iz ptičije perspektive” na Prokoško jezero, planinske vrhove, gradić Fojnicu kao i šumsko bogatstvo listopadnih i četinarskih šuma, na mnogobrojne visoravni i planinske rijeke.

Adrenalinske aktivnosti na Vranici, dođi i uživaj!